12.07.2010

Mă aflu în conflict deschis cu şeful de cameră, un recidivist cu vreo 30 de ani de puşcărie, cum îi place lui să se laude. Asta e a doua pedeapsă pentru viol, a luat 15 ani. Un om extrem de rău. Întunecimea sufletului lui e adoima ochilor mici, negri şi opaci în spatele cărora parcă poţi vedea frânturi din Iad. E chel, vreo 120 kg si peste 1,90 înălţime. Îl bate în mod repetat pe cel cu care mănâncă, dimineaţa, la prânz şi seara, cred că pentru a demonstra că el e şeful, că domină. Limbajul lui e bazat exclusiv pe înjurături şi invective condimentate cu veşnice remarci de natură homosexuală ( e normal doar, a venit cu viol). A fost bodyguard la un club de striptease, ceea ce îl făcea să creadă că poate să obţină orice prin corecţie fizică. În acelaşi timp însă, cred că imbecilitatea s-a numărat printre criterile avute în vedere la selecţia lui.
Încerc să evit orice fel de contact cu acest individ, dar provocările sunt multe şi camera e mică. Ştiu însă că dacă mă va ataca voi riposta. De abia aştept confruntarea, dacă va fi. Până acum au fost doar tatonări. Lovituri la testicole, palme după cap, atingeri voite ale feselor. Comportament tipic de violator. Sadismul cu care îşi chinuie victimele îi dă energie. De asta sunt atât de revoltat. Domnia proştilor şi torturarea bunului simţ. Din acest motiv ştiu că e inevitabilă confruntarea….
Din cauza asta, atmosfera în cameră e tăios de tensionată. Când trec pe lângă el, vreau să-l lovesc. Cred că şi el pe mine. Îmi repugnă profund, dar nu am alternativă. Cineva a hotărât că eu trebuie să fac puşcărie, alături de genul ăsta de oameni, pentru o vinovăţie văzută doar de cei care m-au adus aici.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: