Vineri, 19 noiembrie

De câteva zile îmi revine obsesiv în minte gândul că mi-am pierdut cei mai frumoşi ani din viaţă, anii de fructificare şi condensare a tuturor realizărilor vieţii sociale într-un mod nedemn şi nemeritat. La vârsta când alţii se împlinesc, eu am purtat o luptă absurdă şi complet inegală cu un sistem care deja mă condamnase la o existenţă inumană şi degradantă, răpindu-mi-se pentru vecie posibilitatea de a beneficia de o viaţă onorabilă şi normală.
La vârsta când foştii mei colegi de serviciu din Finanţe au devenit şefi serviciu sau directori, la vîrsta cînd toţi prietenii mei şi-au întemeiat familii şi au făcut copii, la vârsta la care toată generaţia mea şi-a atins apogeul existenţial, eu am fost trimis în infern, unde suport umilinţe şi suferinţe greu de imaginat pentru un om normal.
La vârsta la care un bărbat îşi atinge maximul potenţial, devenind tată, eu am fost considerat inutil şi nevrednic de apreciere şi stimă, şi trimis să-mi petrec câţiva ani buni din viaţă în coşul de gunoi al societăţii. Şi toate astea pentru ce?
Pentru că în România lupta anticorupţie nu are rezultate concretizate în condamnări cu executatre, statistici de raportat şi oameni condamnaţi?
Pentru că judecătorii care ar fi trebuit să cântărească obiectiv nişte situaţii, s-au lăsat convinşi de vinovăţia mea doar prin multitudinea acuzaţiilor cantitative ce mi-au fost imputate, prin denaturarea completă a unor evenimente care s-au produs în realitate, dar cărora le-a fost schimbată complet semnificaţia. Iar aceşti judecători care nu au putut observa lipsa de cauzalitate şi de logică a acuzaţiilor aduse mie în raport cu realitatea, au condamnat un om nevinovat.

Reclame

Un răspuns to “Vineri, 19 noiembrie”

  1. dragadulcica_2005 Says:

    M-ai lasat fara cuvinte, scrii tare frumos, pacat ca asemenea oameni de calitate sunt trimisi in „gunoiul societatii”, pe nedrept.Nu te mai gandii la trecut, desi este imposibil pentru ca el se reflecta in prezent, dar sunt ferm convinsa ca vei putea macar sa „te faci ca nu vezi”…pentru bine tau…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: